Mötesturné

Nu när corona släppt taget om oss drar vi igång den medborgarmötesturné som jag abrupt fick avbryta 2020. Avsikten är att försöka täcka in hela Stockholm med olika typer av öppna offentliga möten framöver. Vi kommer prata lokalpolitik i stort, mycket trafikpolitik, levande städer och lite rikspolitik.

I menyn ovanför finns en flik ”Möteskalendarium för Daniel Helldén” där vi kommer lägga vi upp kommande möten och offentliga framträdanden. Läser ni sidan på dator ligger länken under bilden här ovan. Den större turnén kommer i sin helhet finnas på sidan eftersom planering blir klar, men även mindre möten som aviserade med kort varsel ska komma upp i listan. De senare är oftast arrangerade av andra aktörer.

Hjärtligt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: