Riksdagen nästa

Jag vill tacka alla väljare för att jag fått äran att representera Stockholm i riksdagen de kommande fyra åren. Miljöpartiet gick fram med två procent och landade på fyra mandat i riksdagsvalkrets Stockholm vilket ger mig en plats i riksdagen.

Efter åtta händelsrika år som Trafikborgarråd och totalt elva som borgarråd är det dags att gå vidare. Jag kommer inte släppa politiken i Stockholm och kommer arbeta med att vara närvarande på lokal nivå om än mer med ett mer nationellt perspektiv.

Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: