Pressrum

Daniel Helldén
Trafikborgarråd och miljöpartist i Stockholms stad

Pressekreterare

Mattias Bengtsson Byström
076–122 96 26
mattias.bengtsson.bystrom@stockholm.se

Pressbilder

https://www.flickr.com/photos/mpsthlmstad/

Pressmeddelanden

http://www.pressmachine.se/pressroom/view/miljopartiet-i-stockholms-stad

8 kommentarer

 1. Björn Malmqvist · · Svara

  Hej

  Börja utnyttja luftrummet med linbanor i Solna Sundbyberg istället för nerskrotning på marken i form av bilar och sega långsamtgående spårvagnar!!! Tänk att få njuta av vacker utsikt och komma fram i tid och få se de stillastående bilköerna ringla fram under sig!! En sträckning kan få gå ovanför Solnavägen från Karolinska/Norrtull till Solna C som sedan delas vidare mot friends arena i ena riktningen och en mot Sundbyberg . Andra linbanor skulle kunna gå från Karlbergs station-Kungsholmen- Pampas- Huvudsta- Sundbyberg. Billigt och miljövänligt och en utveckling av kollektivtrafiken vore det.
  När dessa lufttunnlar används kommer säkert många fråga sig: – Varför har de inte byggts tidigare? Man behöver inte ens borra!

  http://www.goteborg2021.com/stadens-2021-arbete/vad-hander-efter-31-december-2011/linbana/

  Mvh
  Björn Malmqvist

 2. Elsa johansson · · Svara

  Angående upprustning av Götgatan. Varför gör man inte 2 cykelfiler i mitten av gatan istf vid trottoaren? På så vis får man utrymme för uteserveringar o dyl

  Mvh

 3. Elsa johansson · · Svara

  Angående upprustning av Götgatan. Varför gör man inte 2 cykelfiler i mitten av gatan istf vid trottoaren? På så vis får man utrymme för uteserveringar o dyl

  Mvh
  Elsa

 4. Hej Daniel. Läste idag att Skånegatan skall bli gågata i sommar. Låter ju trevligt i och för sig men har du tänkt på hur otrevligt det blir för oss boende i området? Redan innan detta så lider vi speciellt våra barn av all röklukt från uteserveringarna. Vi kan inte ens vädra när det är varmt vilket det är på sommaren. Inte tala om alla slagsmål och skrik som gör det omöjligt för barnen att sova. I vilket fall du som vurmar för miljön som miljöpartist kanske skall tala om för mej hur min familj skall slippa riskera passiv rökning så fort vi öppnar fönstret?
  För oss som boende på Skånegatan är rökning ett betydligt större problem än bilar som su skall bannlysa. Det vore fantastiskt om du kunde svara på detta och speciellt på vad jag skall säga till mina barn om passiv rökning och Miljöpartiet.

  1. Hej!
   Idag finns det uteserveringar på trottoaren vid Skånegatan. När det blir sommargågata kommer flera av serveringarna flytta ut i gatan. Detta innebär att de som röker vid en servering kommer längre från husfasad och era fönster. Detta borde innebära att det blir bättre för er.

 5. Hej. Har svårt att tro att borden längs husväggen blir fria från bord och skillnaden blir nog att det blir som förr och värre pga fler bord. Sjukt irriterande och nonchalant mot boende som inte gillar passiv rökning.
  Hur kommer man till sitt garage förresten?

  1. Sen är ju inte väggarna längs husen vid Nytorget alls fria från bord utan det är bord både på trottoaren och gatan. Hur kan det då bli bättre med fler bord på gatan? Får inte ihop logiken i det alls.

   1. Halllååå. Hur kan det bli mindre rök med uteservering på trottoaren och att det utökas med gatan också. Vänligen svara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: