Start

5 kommentarer

 1. Christer Jannson · · Svara

  Läste om ert förslag på cykel motorvägar, jättebra.

  Varför Inte en från Haninge? 2 mil, tar alldeles för lång tid idag på existerande cykelvägen, dessutom ganska tomt på bebyggelse fram till Enskede.

 2. Varför är det inget cykelfält på Centralbron nu när hastigheten är reducerad till 50km/t

 3. Björn Egertz · · Svara

  Hej Daniel.
  Kan du svara på hur ni tänkte när ni beslutade att vi som bor i innerstaden (Stockholm) och har bil måste betala varje gång vi åker genom biltullarna? Vi har inte ens möjlighet att ta någon annan rutt. Andra bilister som inte bor inne i stan kan ju välja alternativa vägar för att undvika avgifter.

  Jag menar att ni måste ändra det beslutet till att gälla att boende i innerstaden åtminstone ska få åka in och ut en gång om dagen utan avgift.

  mvh
  Björn Egertz

 4. Hej.

  Sitter och läser Mitt I ang miljözoneroch att elbilar är vad man måste ha i innerstan om ett par år. Stockholm vill bli elbilsstad 2030. Det är bra att man kan prata och skriva om det. Vore också bra med handling. Sitter på en parkeringsplats i kommunalt garge i innerstan. 578 platser och ca 4 platser för elbil. Har väntat ca 5 månader nu på utredning om det ska gå att ordna ett ladduttag till min elbil också. Engagemanget verkar lågt… om staden vill ha elbilar borde det inte vara svårt att föregå med gott exempel och välkomna elbilar. På riktigt… inte bara skriva om det.

 5. Andreas · · Svara

  Hej!
  Såg på nyheterna att bötesbeloppet höjts för fordon som parkerar i buss & cykelfält.
  Eftersom en relativt stor del av bilarna som står där är leveransfordon så undrar jag om det är tänkt att bli fler lastzoner? Min tanke är att fler lastzoner med prioriterad övervakning skulle få bort mkt av problemet.
  Lastzonerna idag fungerar inte alls. Restaurangägare mfl står där dagligen och bara flyttar på bilen så fort det dyker upp en p-vakt med gul neonväst.
  Mitt förslag är p-skiva i lastzon eller civilklädda p-vakter.
  Och omedelbar bortbärgning med bärgningsbil med polisbefogenheter som finns i de flesta andra länder på direkt bekostnad av felparkeraren.
  Inte nog med det så försvann rätten att parkera 30min innanför tullarna för fordon över 3,5t och taxi för någon månad sedan.
  Hur tänkte ni då att lastbilschaufförerna ska få lunch och följa de hårda reglerna för kör/vilotiderna när det inte finns några parkeringar för tung trafik innanför tullarna, knappt utanför heller?
  Jo man får åka långt utanför tullarna för att hitta en laglig plats. Fick åka och leta plats i 45min sist då det inte fanns laglig plats i hammarby,västberga, sätra så hamnade i kungens kurva. Miljövänligt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: